Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüleri saklamak

Rüyada ölüleri saklamak

Rüyada ölüleri saklamak inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölüleri saklamak gördüyseniz:

  • Olan biten şeyler kafanızı karıştırabilir veya karışık olayların içne girebilirsiniz.

Rüyada ölüyü saklamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini saklamak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, parasının ve canın güvende olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada ölü saklamak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işaret eder.

Rüyada ölüleri saklamak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bir eşya saklamak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada diş saklamak hem yeni yerler göreceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini saklamak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden para saklamak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments