Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü mezara gömmek

Rüyada ölüyü mezara gömmek

Rüyada ölüyü mezara gömmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü mezara gömmek gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Rüyada ölüyü mezara gömmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara bebek gömmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada diriyi mezara gömmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada mezara altın gömmek güzel günlerinin geride kalacağına, çok büyük paralar kazanacağına, işinde en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada mezara adam gömmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini mezara gömmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek içine fesat düşeceğine, daha rahat bir nefes alacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments