Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara altın gömmek

Rüyada mezara altın gömmek

Rüyada mezara altın gömmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ün yapmayı başaracağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezara altın gömmek gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada mezara altın gömmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada diriyi mezara gömmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada birini mezara gömmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini mezara gömmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işarettir.

Rüyada babayı mezara gömmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada annesini mezara gömmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara bebek gömmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine işarettir.

Rüyada anneyi mezara gömmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments