Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mezara gömmek

Rüyada kendini mezara gömmek

Rüyada kendini mezara gömmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalettir.

Rüyada kendini mezara gömmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada mezara bebek gömmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada mezara bişey gömmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı mezara gömmek bolluk içinde yaşanacağına, satışların düşeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini mezara gömmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada eşini mezara gömmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini mezara gömmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına rivayet eder.

Rüyada mezara adam gömmek mutluluk dolu haberler alacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments