Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara adam gömmek

Rüyada mezara adam gömmek

Rüyada mezara adam gömmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada mezara adam gömmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Rüyada mezara adam gömmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada diri adam gömmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kısa sürede başarısının artacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalettir.

Rüyada adam öldürmek ve gömmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adam gömmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada adam öldürüp gömmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam öldürmek gömmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada canlı adam gömmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü mezara gömmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments