Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diriyi mezara gömmek

Rüyada diriyi mezara gömmek

Rüyada diriyi mezara gömmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yeteneklerini geliştirmeye, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada diriyi mezara gömmek gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Rüyada diriyi mezara gömmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek maddi kriz yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada diri birini gömmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü diri gömmek ticarette ilerleyeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşini diri diri gömmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada diriyi gömmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada kendini diri diri gömmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kazançların artacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments