Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı insanı mezara gömmek

Rüyada canlı insanı mezara gömmek

Rüyada canlı insanı mezara gömmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, gururlandıracak işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek gördüyseniz:

  • Yaşam alanınızı geliştirmenin yollarını aramanız gerekebilir.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulur.

Rüyada canlı insanı toprağa gömmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulur.

Rüyada canlı insan gömmek aynı karşılığı alamayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada mezarda canlı insan görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada canlı birini gömmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada canlı canlı gömmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, rahat şekilde yaşayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı bebek gömmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments