Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara bebek gömmek

Rüyada mezara bebek gömmek

Rüyada mezara bebek gömmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada mezara bebek gömmek gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Rüyada mezara bebek gömmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına delalettir.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada babasını mezara gömmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada annesini mezara gömmek ele geçecek haram mal ve paraya, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine alamet eder.

Rüyada anneyi mezara gömmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine işaret eder.

Rüyada babayı mezara gömmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada mezara adam gömmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments