Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini diri diri mezara gömmek

Rüyada birini diri diri mezara gömmek

Rüyada birini diri diri mezara gömmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek gördüyseniz:

  • Eski örneklemeler etkinliğini yitiriyor.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine delalettir.

Rüyada diriyi mezara gömmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek şansının bir ömür yaver gideceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet eder.

Rüyada diri diri birini gömmek büyük paralar kazanılacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini diri diri gömmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri gömmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet eder.

Rüyada diri insan gömmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına tabir olunur.

Rüyada diri adam gömmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments