Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün kör olduğunu görmek

Rüyada ölünün kör olduğunu görmek

Rüyada ölünün kör olduğunu görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, çok güzel günler göreceğine, istediği yola çıkacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına inanılır.

Rüyada ölünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyumlu bir profil çizmeye çalışmanızda yarar var.

Rüyada ölünün kör olduğunu görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine yorulur.

Rüyada ölü birini kör görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kör görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını kör görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kör biriyle evlenmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kör yaşlı adam görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini kör görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada renk körü olduğunu görmek haram mala, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments