Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kör kadın görmek

Rüyada yaşlı kör kadın görmek

Rüyada yaşlı kör kadın görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kör kadın gördüyseniz:

  • Aslında bunu zaten tahmin edebiliyordunuz.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek çok kötü günler yaşayacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek sorunlarının da son bulacağına, kar sağlayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada kör yaşlı adam görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, huzur ve kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada kör kadın görmek kolaylık sağlayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör kadına yardım etmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret eder.

Rüyada kör bir kadın görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını kör görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments