Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör bi adam görmek

Rüyada kör bi adam görmek

Rüyada kör bi adam görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yüksek diploma alacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kör bi adam gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Rüyada kör bir adamla evlenmek güçten düşeceğine, yorulacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör adam görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kör yaşlı adam görmek bereketli bir döneme girileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine inanılır.

Rüyada kör adama yardım etmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine tabir olunur.

Rüyada kör adamla evlenmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör bi adam görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalettir.

Rüyada kör adam görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine delalet eder.

Rüyada kör bir adam görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments