Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör birini görmek

Rüyada kör birini görmek

Rüyada kör birini görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, sağlığından olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına yorulur.

Rüyada kör birini gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada kör birine aşık olmak kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, güzel günler için çalışılacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin kör olduğunu görmek zor ve kötü günler geçireceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına tabir olunur.

Rüyada kör adamla evlenmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör inek görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, onurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, bir şeyden zarar görmeye, söz ve yetki sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kör biriyle evlenmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birini kör görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, daha iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kör yılan görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, ekmeğinin azalmayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments