Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağır ve kör olmak

Rüyada sağır ve kör olmak

Rüyada sağır ve kör olmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına işaret eder.

Rüyada sağır ve kör olmak gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Rüyada sağır ve kör olmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağır ve dilsiz olduğunu görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sağır dilsiz olmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sağır bebek görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, rahatın kaçacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada sağır olduğunu görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağır olmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine delalettir.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sağır dilsiz görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments