Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçe kırmak

Rüyada kelepçe kırmak

Rüyada kelepçe kırmak yeni bir eve taşınılacağına, sağlığın da bozulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hasretlerin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işarettir.

Rüyada kelepçe kırmak gördüyseniz:

  • Çok önemli destekler, yardımlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kelepçe kırmak kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet eder.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalettir.

Rüyada kelepçeli adam görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelepçeli mahkum görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada eşini kelepçeli görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hayırlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takmak kazancın artmasına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments