Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü alnından öpmek

Rüyada ölüyü alnından öpmek

Rüyada ölüyü alnından öpmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, müjdeli haberler alınacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalet eder.

Rüyada ölüyü alnından öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler çeşitli planlarınız, ilişkileriniz veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada ölüyü alnından öpmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada gelini alnından öpmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntılarının daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı alnından öpmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını alnından öpmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, ticaret ehli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments