Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği alnından öpmek

Rüyada bir erkeği alnından öpmek

Rüyada bir erkeği alnından öpmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada erkeği alnından öpmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, umutların yıkılacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, ömrünün de uzun olacağına, kişiye hep umut olacağına alamet eder.

Rüyada kadını alnından öpmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin alnından öpmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, biraz dinleneceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına rivayet eder.

Rüyada alnını öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada kızı alnından öpmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments