Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin alnından öpmek

Rüyada sevgilinin alnından öpmek

Rüyada sevgilinin alnından öpmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, işiyle nam salacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadını alnından öpmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını alnından öpmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, özgüveninin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada alnını öpmek düşmanlarımızı alt etmeye, o şekilde bir çözüm bulacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin alnından öpmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments