Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelini alnından öpmek

Rüyada gelini alnından öpmek

Rüyada gelini alnından öpmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, haksızlık edeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, yanlış adımlar atacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelini alnından öpmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada gelini alnından öpmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, evi yoksa ev alacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına inanılır.

Rüyada gelin alması görmek her zaman neşeli olacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin almaya gelmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin alma görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin almaya gitmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, dertlerin son bulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin almaya gittiğini görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gelin alı görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments