Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini alnından öpmek

Rüyada sevdiğini alnından öpmek

Rüyada sevdiğini alnından öpmek herkes tarafından saygı göreceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek gördüyseniz:

  • İşinizdeki çalışma temponuzu güzel bir zaman ayarlaması yaparak daha verimli olabileceğiniz bir hale getirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, dinden çıkacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alnından öpmek yüksek bir makamı olacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, değer göreceğine delalettir.

Rüyada alnını öpmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin alnından öpmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadını alnından öpmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini alnından öpmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments