Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını alnından öpmek

Rüyada bir kadını alnından öpmek

Rüyada bir kadını alnından öpmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını alnından öpmek gördüyseniz:

  • Artık onu fazla bekletmeyin.

Rüyada kadını alnından öpmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, duymadığı sözleri duyacağına işarettir.

Rüyada bir kadını alnından öpmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, kazancın devamlı olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeği alnından öpmek her hayalini de gerçekleştireceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı alnından öpmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, kötüyse düzeleceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada kızı alnından öpmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, bilakis malının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada birinin alnından öpmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, dedikodu edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işarettir.

Rüyada erkeği alnından öpmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, yardımın alınacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments