Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı alnından öpmek

Rüyada bir kızı alnından öpmek

Rüyada bir kızı alnından öpmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı alnından öpmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Rüyada bir kızı alnından öpmek sevinçten adeta havalara uçacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızı alnından öpmek konforundan da ödün vereceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sözlerinden çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına tabir olunur.

Rüyada eşini alnından öpmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada bir kadını alnından öpmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi alnından öpmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada kadını alnından öpmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada birini alnından öpmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments