Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık sigara içmek

Rüyada kırık sigara içmek

Rüyada kırık sigara içmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, rahat bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kırık sigara içmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Rüyada kırık sigara içmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kırık sigara görmek canını sıkılacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada hamileyken sigara içmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, güzel sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, dik durmaya çalışacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta sigara içmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada keyifle sigara içmek yüksek moral sahibi olunacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada arabada sigara içmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments