Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden incir almak

Rüyada ölü birinden incir almak

Rüyada ölü birinden incir almak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, dualarının kabul olacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinden incir almak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada ölü birine incir vermek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle incir yemek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ölüden incir almak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ölüye incir vermek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölü birinden incir almak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye incir yedirmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına işaret eder.

Rüyada incir koparıp yemek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, rahat bir işe girileceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ve ceviz görmek kendisini mutsuz edeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, çok hayırlı adımların atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments