Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden incir almak

Rüyada ölüden incir almak

Rüyada ölüden incir almak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada ölüden incir almak gördüyseniz:

  • Talep eden için büyük önem taşıyan bir yardım isteğiyle karşılaşacaksınız.

Rüyada ölü birinden incir almak işten ve güçten el etek çekileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye incir yedirmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye incir vermek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birine incir vermek yeni hobiler edinileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işarettir.

Rüyada ölüden incir almak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada ölüyle incir yemek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evinde incir ağacı görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, büyük işlere girileceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hindi inciri görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments