Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye incir vermek

Rüyada ölüye incir vermek

Rüyada ölüye incir vermek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye incir vermek gördüyseniz:

  • Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada ölüye incir vermek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinden incir almak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden incir almak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada ölüye incir yedirmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına delalettir.

Rüyada ölü birine incir vermek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle incir yemek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacından incir koparmak çok hayırlı işlere girileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ham incir yemek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments