Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru incir yemek görmek

Rüyada kuru incir yemek görmek

Rüyada kuru incir yemek görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru incir yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Rüyada kuru incir yemek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru incir yemek görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet eder.

Rüyada kuru incir toplamak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kuru incir görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru incir dağıtmak yokluk içine gireceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah kuru incir görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine delalettir.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek isminden sıkça söz ettireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru incir satın almak yolunda gideceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kurtuluşa kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments