Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir yemek görmek

Rüyada incir yemek görmek

Rüyada incir yemek görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir yemek gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada incir yemek ve yedirmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada incir dolması yemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine inanılır.

Rüyada ağacından incir yemek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ve üzüm yemek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada incir ve armut yemek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmış incir yemek yeni başlangıçların yapılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacında incir yemek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments