Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine incir vermek

Rüyada ölü birine incir vermek

Rüyada ölü birine incir vermek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine incir vermek gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Rüyada ölü birinden incir almak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölüye incir vermek verdiği sözleri tutacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle incir yemek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ölü birine incir vermek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden incir almak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölüye incir yedirmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinden incir almak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına inanılır.

Rüyada şeftali ve incir görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments