Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle dudaktan öpüşmek

Rüyada ölüyle dudaktan öpüşmek

Rüyada ölüyle dudaktan öpüşmek fırsatların elden kaçacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada ölüyle dudaktan öpüşmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bebeği dudağından öpmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına rivayet eder.

Rüyada dudak üstünde kıl görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, iyi zamanlar geçireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada dudaklarından öpmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek gergin olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok iyi şeylere işarettir.

Rüyada annesini dudaktan öpmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, şifa edineceğine, istemediği halde borçlanacağına işarettir.

Rüyada dudağa kına yakmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudak koparmak başarılı bir kişi olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments