Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudak üstünde kıl görmek

Rüyada dudak üstünde kıl görmek

Rüyada dudak üstünde kıl görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, huzurun bozulacağına, çocuklarının fazla olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudak üstünde kıl gördüyseniz:

  • Gitmeniz gereken yerlere ulaşabilmek için gerekenden biraz daha erken yola çıkmanızda fayda var.

Rüyada dudak üstünde kıl görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudakta kıl görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulur.

Rüyada dudağında kıl çıktığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet eder.

Rüyada ayak üstünde kıl görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada burun üstünden kıl koparmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, saygın biri haline geleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun üstünde kıl görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada memenin üstünde kıl görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments