Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine tokat atmak

Rüyada kendine tokat atmak

Rüyada kendine tokat atmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, huzura kavuşacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına yorulur.

Rüyada kendine tokat atmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada geline tokat atmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada polise tokat atmak bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada yüze tokat atmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada kocaya tokat atmak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye tokat atmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına tokat atmak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments