Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye sakız vermek

Rüyada ölüye sakız vermek

Rüyada ölüye sakız vermek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, maddi zarara gireceğine yorulur.

Rüyada ölüye sakız vermek gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Rüyada ölüye sakız vermek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden sakız almak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına rivayet eder.

Rüyada sakız şişirmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli sakız görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, aile saadetinin de artacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada çürük sakız görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, rızkın genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakızlı şeker görmek şansın yüze güleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada şekerli sakız görmek yeni bir makama sahip olunacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments