Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakızlı şeker görmek

Rüyada sakızlı şeker görmek

Rüyada sakızlı şeker görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, rızkının azalacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sakızlı şeker gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada sakızlı şeker görmek daha rahat bir hayatı olacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada şekerli sakız görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalettir.

Rüyada şeker sakız görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada birinin ağzından sakız almak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakız satın almak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğnenmiş sakız görmek giderileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sakız çiğnediğini görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakız çiğneyen birini görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments