Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekerli sakız görmek

Rüyada şekerli sakız görmek

Rüyada şekerli sakız görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada şekerli sakız gördüyseniz:

  • Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada şekerli sakız görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada şeker sakız görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet eder.

Rüyada sakızlı şeker görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, yaptığı işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakızı çöpe atmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada sakızdan boğulmak sahip olduğu nimetin artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yatırımlarının kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada damla sakızı görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, amacına ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments