Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük sakız görmek

Rüyada çürük sakız görmek

Rüyada çürük sakız görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada çürük sakız gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada çürük sakız görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara sakız görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil sakız görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kötü duygularından arınacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada birine sakız vermek başarılarını ispat edeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaç sakızı yemek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına delalet eder.

Rüyada sakız atmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakkaldan sakız almak mesleğinde uzmanlaşacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments