Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu sakız çiğnemek

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine işarettir.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, geri planda kalacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet eder.

Rüyada naneli sakız çiğnemek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalettir.

Rüyada damla sakızı çiğnemek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek konforlu ve rahat hale geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek başına türlü belalar geleceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments