Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli sakız görmek

Rüyada renkli sakız görmek

Rüyada renkli sakız görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ömrünün de uzun olacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hızlanacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada renkli sakız gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada renkli sakız görmek kazancını iki kat arttıracağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine işarettir.

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada sakız çiğnerken boğulmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada sakız yuttuğunu görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, kimseyle konuşmayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, toparlanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakız çiğneyen birini görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden sakız almak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments