Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye saat vermek

Rüyada ölüye saat vermek

Rüyada ölüye saat vermek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet eder.

Rüyada ölüye saat vermek gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Rüyada ölüye saat vermek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden saat almak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine saat vermek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölüden saat hediye almak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinden saat almak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, fakirlerin güleceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saat söylemek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işarettir.

Rüyada erkek saati almak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada beren saati görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments