Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat söylemek

Rüyada saat söylemek

Rüyada saat söylemek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, ikinci bir şans vereceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada saat söylemek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle karşılaşsanız da, sonunda nerede durmak istediğinize karar vermiş olabilirsiniz.

Rüyada saat söylemek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, konforundan da ödün vereceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine delalettir.

Rüyada saati söylemek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada saatin kaç olduğunu söylemek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada taşınacağını söylemek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, yeni adımlar atacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına inanılır.

Rüyada eşine yalan söylemek hayatının tamamen altüst olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada kuran okumasını söylemek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada şarkıcının şarkı söylediğini görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, hayatın yoluna gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada sayı söylemek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments