Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek saati almak

Rüyada erkek saati almak

Rüyada erkek saati almak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek saati almak gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada erkek saati görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek saati takmak kısmetlerin artacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek saati almak yarar sağlamayacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, kötü düşmana işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin kolunda saat görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kol saati görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına delalettir.

Rüyada saat hediye görmek yeni bir işe girileceğine, kötü durumlara düşeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan kol saati bulmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat seçmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments