Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden saat almak

Rüyada ölü birinden saat almak

Rüyada ölü birinden saat almak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden saat almak gördüyseniz:

  • Konsantrenizi yaptığınız işe odaklamanız oldukça zor görünüyor.

Rüyada ölü birinden saat almak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölüden saat almak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, maddi zararını karşılayacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalettir.

Rüyada ölüden saat hediye almak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye saat vermek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalet eder.

Rüyada ölü birine saat vermek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe saat takmak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın saat almak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kırgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın saat çalmak zahmete ve çileye düşeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments