Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine saat vermek

Rüyada ölü birine saat vermek

Rüyada ölü birine saat vermek zorluklarını aşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kazancın arttırılacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birine saat vermek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız kişilerle ilişkinizde veya evinizi ilgilendiren konularda daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.

Rüyada ölüye saat vermek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, borçlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden saat almak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinden saat almak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birine saat vermek ticaretinin büyüyeceğine, iyi hissedeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada ölüden saat hediye almak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada camı kırık kol saati görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada metal saat görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına tabir olunur.

Rüyada saatler görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments