Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden saat hediye almak

Rüyada ölüden saat hediye almak

Rüyada ölüden saat hediye almak birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, dua alacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada ölüden saat hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da talepleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada ölüden saat hediye almak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa saati hediye almak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, kişinin isteklerine nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden kol saati hediye almak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işarettir.

Rüyada birinden saat hediye almak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine inanılır.

Rüyada hediye saat almak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş saat hediye almak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments