Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beren saati görmek

Rüyada beren saati görmek

Rüyada beren saati görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, işlerini toparlayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada beren saati gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada beren saati görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yara bere görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına tabir olunur.

Rüyada bere ve eldiven görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bere giymek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, refah içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe bere takmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük borçlara girmeyeceğine işarettir.

Rüyada atkı bere satın almak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı bere görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işaret eder.

Rüyada bere şapka görmek sorunların artacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments