Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden saat almak

Rüyada ölüden saat almak

Rüyada ölüden saat almak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden saat almak gördüyseniz:

  • Fazla konuşmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Rüyada ölü birine saat vermek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, başka alanlara yöneleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada ölüden saat hediye almak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinden saat almak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kem gözlere geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüye saat vermek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına inanılır.

Rüyada ölüden saat almak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalettir.

Rüyada beyaz saat görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birinden hediye saat almak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan saati görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments