Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye armut vermek

Rüyada ölüye armut vermek

Rüyada ölüye armut vermek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, daha sonra işlerin açılacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine işaret eder.

Rüyada ölüye armut vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuların acısını çıkartmak isteyen kişiler veya öç alma amaçlı ültimatomlar söz konusu olabilir.

Rüyada ölüden armut almak güven kaybı yaşanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden armut almak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada ölüye armut vermek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı armut görmek çok sorunlu günler geçireceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına alamet eder.

Rüyada armut almak yapılan hataların düzeltileceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada birine armut vermek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil armut yemek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada armut turşusu görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, şansın döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments