Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut almak

Rüyada armut almak

Rüyada armut almak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine alamet eder.

Rüyada armut almak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada armut tarlası görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada armut fidesi görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut pişirmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına yorulur.

Rüyada çok armut görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut kurdu görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada armut satın almak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, bazı operasyonlar geçireceğine inanılır.

Rüyada armut aldığını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments