Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı armut görmek

Rüyada sarı armut görmek

Rüyada sarı armut görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı armut gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Rüyada sarı armut toplamak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı armut görmek girilen yolda zarar edileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada sarı armut yemek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada armut ağacından düşmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet eder.

Rüyada armut yemek görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada dalından armut almak yeni iş kollarına girileceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada armut pişirmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada armut ve incir görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments