Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden armut almak

Rüyada ölüden armut almak

Rüyada ölüden armut almak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, gönül sızılarının dineceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada ölüden armut almak gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızın, kurumsal, hukuki veya resmi evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Rüyada ölüye armut vermek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine inanılır.

Rüyada ölü birinden armut almak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden armut almak bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, sermaye elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut düşürmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut soymak kişinin içinin daralacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada tabakta armut görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, güzel sözler işiteceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına işarettir.

Rüyada armut görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarım armut yemek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments